Výstava Motocykl po patnácté

Ani ne za týden se otevřou brány holešovického výstaviště a vpustí návštěvníky na tradiční výstavu Motocykl. Letošní výstava je štědrá i na expozice skútrů.

Výstava začíná ve čtvrtek 3.3. a potrvá až do neděle. Otevírací doba je každý den od 10:00 do 20:00, v neděli pak do 17:00. Ceny vstupenek zůstaly stejné jako v loňském roce a dospělý zaplatí rovnou stovku. Pokud se vám platit nechce, můžete vstupenky vyhrát v naší soutěži. Děti do šesti let a držitelé průkazu ZTP jdou na výstavu zdarma. Zlevněné vstupné je pak za 80.

Co uvidíte

Hned v hlavní hale na Vás čeká expozice firmy Meteorsport, kde najdete kompletní modelovou řadu Derbi včetně nových modelů. Na stejném stánku Vás čeká i expozice populárních skútrů Sym. Kromě skútrů tu najdete i oblečení Revit, přilby NZi, KBC a mnoho dalšího. V pravém křídle uvidíte velkou expozici na stánku prodejce Dorton, který bude mít vystavenou kompletní modelovou řadu Motowell včetně novinek představených na podzim. Na stánku najdete i kompletní řadu přileb LS2. Vedle těchto expozic na výstavě najdete i několik stánků s oblečením a dalším vybavením nejen na skútr.

Skútrmania

Hned vedle bude tříbarevný stánek Motomedia s prezentací Skútrmania. Sem jste samozřejmě srdečně zváni. Na našem stánku bude stát Závodní Yamahu Aerox, můžete zde dostat samolepku našeho webu, popovídat si s naší hosteskou, nebo sdělit své nápady někomu z redakce. Rádi Vás tu uvidíme.

Nejen Skútry

Výstava samozřejmě není jen o čtyřkolkách, najdete tu věhlasné značky, jako je Ducati, MV Agusta, Husqvarna a šestiválec FGR. Tradičně zde bude také mnoho prodejců příslušenství a vybavení. Levé křídlo vás přenese do světa motocyklových přestaveb, takzvaných customů. V křižíkových pavilonech je expozice Dakaru, kde budete moci vidět i čtyřkolkové speciály našich závodníků.

Autor: Matěj Oliva